Академічна мобільність здобувача вищої освіти СВО бакалавр Олександри Фесенко

Здобувач вищої освіти за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 2 курсу денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Олександра Фесенко  навчалась за програмою внутрішньої академічної мобільності у закладі вищої освіти – партнері (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Навчально-науковий інститут денної освіти) у період з 20.02.2023 р. по 28.05.2023 р.

За цей час Олександра Фесенко успішно опанувала навчальну дисципліну «Оцінка відповідності сировини і харчових продуктів». Це дозволило студентці набути знань щодо підготовки для визначення відповідності сировини і харчових продуктів встановленим критеріям з метою підтвердження безпечності та якості. У програму вивчення дисципліни входила тема «Оцінка відповідності сировини і харчових продуктів за вмістом харчових добавок», знання з якої дали можливість опанувати основні напрямки використання харчових добавок в технологіях виробництва продовольчих товарів, особливості застосування різних груп харчових добавок для продовольчих товарів. Комісія була одностайною в рішенні перезарахувати цю навчальну дисципліну, внести її в індивідуальний план та залікову книжку здобувача вищої освіти Фесенко Олександрі.