АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» В ДІЇ

Кафедра харчових технологій продовжує співпрацювати із вітчизняними закладами вищої освіти. Співпраця направлена на удосконалення професійної підготовки науково-педагогічних працівників шляхом підвищення кваліфікації та стажування, здійснення наукових досліджень і запровадження в освітній процес надбань науки, форм, методів та засобів навчання, а також в організації академічної мобільності здобувачів вищої освіти.
В листопаді 2022 року кафедрою було ініційоване  підписання  договіру про співробітництво між  Державним торговельно-економічним університетом (м. Київ) та Полтавським державним аграрним університетом. Однією із позицій цього договору є питання організації  та реалізації права на внутрішню академічну мобільність.
Відповідно до цього договору на навчання (за дистанційними технологіями) в  Державний торговельно - економічний університет було направлено студентку третього курсу ОП  Харчові технології, спеціальності 181 Харчові технології ступеня освіти бакалавр Харченко Вікторію та  студента першого курсу ОП Харчові технології, спеціальності 181 Харчові технології ступеня освіти магістр Невкритого Михайла.
Здобувачі освіти прийняті до навчання за програмою внутрішньої академічної мобільності  відповідно до графіків навчального процесу в ДТЕУ з метою вивчення вибіркових освітніх компонентів відповідно до наказу  № 177 від 26.01.2023 року.

Харченко Вікторія успішно опановує дисципліну «Експертиза алкогольних напоїв» та долучається до онлайн занять.