|
ДИСЦИПЛІНИ |
АНОТАЦІЯ |
|
ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА |
|
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
|
Контроль якості та безпеки продукції молочної та м'ясної галузей |
|
|
Проектування підприємств молочної і м'ясної галузей |
|
|
Технологія бродильних виробництв |
|
|
Технологія води і водопідготовки |
|
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
|
Технологія м'яса, м'ясних продуктів і риби |
|
|
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
|
|
Технологія цукрового виробництва |
|
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
|
|
ВИБІРКОВА ЧАСТИНА |
|
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
|
Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва |
|
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
|
|
Основи наукових досліджень |
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
|
|
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств |
АНОТАЦІЯ |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
|
Технологія оздоровчих харчових продуктів |
|
|
Технологія функціональних продуктів |
|
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
|
|
Технохімічнй контроль молочної і м'ясної галузей |
|
|
Харчові добавки |
|
| Біоетика і біобезпека | АНОТАЦІЯ |
| Біологічно-активні речовини в харчових технологіях | АНОТАЦІЯ |
| Біотехнологія в харчовій промисловості | АНОТАЦІЯ |
| Комплексна переробка вторинних м'ясних ресурсів | АНОТАЦІЯ |
| Менеджмент і маркетинг у галузі | АНОТАЦІЯ |
| Прикладна екологія | АНОТАЦІЯ |
| Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | АНОТАЦІЯ |
| Теоретичні основи харчових виробництв | АНОТАЦІЯ |
| Теплотехніка та основи холодильних технологій | АНОТАЦІЯ |
| Технічна мікробіологія | АНОТАЦІЯ |
| Харчова хімія | АНОТАЦІЯ |
