Навчальні дисципліни підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року набору

 

Навчальні дисципліни

Силабус

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Вища математика

Силабус

Економіка підприємства

Силабус

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Інформаційні системи та технології

Силабус

Історія та культура України

Силабус

Основи фахової діяльності

Силабус

Правознавство

Силабус

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Фізика

Силабус

Фізичне виховання

Силабус

Філософія

Силабус

Хімія

Силабус

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус

Екологія харчових виробництв та утилізація відходів

Силабус

Інженерна і компʼютерна графіка

Силабус

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Силабус

Менеджмент харчових підприємств

Силабус

Основи наукових досліджень

Силабус

Проектування підприємств харчових виробництв

Силабус

Процеси і апарати харчових виробництв

Силабус

Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР

Силабус

Теоретичні основи харчових виробництв

Силабус

Технічна мікробіологія

Силабус

Технологічне обладнання харчових виробництв

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях

Силабус

Технологія бродильних виробництв

Силабус

Технологія води і водопідготовки

Силабус

Технологія жирів та жирозамінників

Силабус

Технологія зберігання і переробки зерна

Силабус

Технологія консервування плодів та овочів

Силабус

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Силабус

Технологія цукру та кондитерських виробів

Силабус

Харчова хімія

Силабус

                                                                                                                                Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Силабус / презентація

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Силабус

Біотехнологія

Силабус

Українські традиції в культурі харчування

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Силабус

Екопарки

Силабус

Організація безпечного туристичного відпочинку

Силабус

Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Силабус

Технологія виробництва і переробки риби

Силабус

Кейтеринг

Силабус

Технологія напоїв

Силабус

Реологія

Силабус

Митний супровід продовольчої сировини та харчових продуктів

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Силабус

Захист прав споживачів

Силабус

Каталог фахових вибіркових дисциплін

Основи фізіології і гігієни харчування

Силабус

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Силабус

Біохімія сировини і харчових продуктів

Силабус

Технологія м'ясних напівфабрикатів та кулінарних виробів

Силабус

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Силабус

Технологія продуктів дієтичного харчування

Силабус

Технологія зберігання харчових продуктів

Силабус

Технологія крафтових сирів

Силабус

Технічне регулювання

Силабус

Технологія харчових продуктів з гідробіонтів

Силабус

Технологія дитячого та геродієтичного харчування

Силабус

Харчові добавки

Силабус

Технологія функціональних продуктів

Силабус

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Силабус

Кондитерське та пекарське мистецтво

Силабус