Навчальні дисципліни |
Силабус |
Обов’язкова частина |
|
Дисципліни загальної підготовки |
|
Вища математика |
|
Економіка підприємства |
Силабус |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
|
Інформаційні системи та технології |
Силабус |
Історія та культура України |
|
Основи фахової діяльності |
|
Правознавство |
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
|
Фізика |
|
Фізичне виховання |
|
Філософія |
|
Хімія |
|
Дисципліни професійної підготовки |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Силабус |
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Силабус |
Інженерна і компʼютерна графіка |
|
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
|
Менеджмент харчових підприємств |
Силабус |
Основи наукових досліджень |
|
Проектування підприємств харчових виробництв |
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР |
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
|
Технічна мікробіологія |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Силабус |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях |
|
Технологія бродильних виробництв |
|
Технологія води і водопідготовки |
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
Технологія м’яса і м’ясних продуктів |
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Силабус |
Харчова хімія |