Шелудько Вікторія Миколаївна

Фото, посада, контакти

Кафедра: 

Харчових технологій

Посада: 

доцент кафедри, кандидат технічних наук, доцент

Вчені звання: 

доцент з 2014 р.

Контактна інформація: 

e-mail: viktoriia.sheludko@pdau.edu.ua

Ідентифікатори науковця:

  • Google Академія  (Шелудько Вікторія)
  • ORCID (0000-0002-5436-5035)
  • Researcher Gate (Viktoriia_Sheludko)
  • Researcher ID (D-5173-2016)
  • Scopus (Sheludko, Viktoriia)
  • Науковці України (Шелудько Вікторія Миколаївна)
  • Бібліометрика української науки (Шелудько Вікторія Миколаївна)

Освіта

Ступінь бакалавра зі спеціальності Харчові технології та інженерія, Одеська національна академія харчових технологій, факультет технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчування, 1999-2003
Ступінь магістра зі спеціальності Харчові технології, Одеська національна академія харчових технологій, факультет технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчування, 2003-2004
Диплом спеціаліста про перепідготовку зі спеціальності «Економіка підприємства», Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Факультет підвищення кваліфікації, 2009-2011

Аспірантура

Ступінь кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, зернових, хлібопродуктів, комбікормів, Одеська національна академія харчових технологій, 2004-2007.
Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива за рахунок використання вторинних продуктів харчової промисловості.

 

Досвід роботи

1.03.2022 – по теперішній час Експерт Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, спеціальність 181 Харчові технології
1.09.2023- по теперішній час Доцент кафедри харчових технологій, Полтавський державний аграрний університет, Полтава, Україна
1.09.2012 – 31.08.2023 Доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, Україна:
1.09.2008 по 30.08.2012 Асистент кафедри технології і організації ресторанного господарства, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Полтава, Україна:
1.12.2007 по 30.06.2008 Асистент кафедри безпеки життєдіяльності, Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, Україна:

Знання мов

Українська - вільно; Англійська – Intermediate (Aptis General Certificate from British Council, overall CEFR grade-B2, 21 грудня 2018 р.)

Підвищення кваліфікації

Odesa national universty of technology. Certficate of attendance at internatonal seminar "Marketng and event management in restaurant bussines", 28.09.2023, 0,07 ECTS (6 hours).

VI International Scientific and Theoretical Conference "Sectoral research XXI: characteristics and features"  Certficate, 08.09.2023, 0,1 ECTS (3 hours)

Платформа "Prometheus".  Сертифікат. "Небайдужі: базові емоційні потреби та соціальна взаємодія". 0,5 кредиту ЄКТС 0,5 ЄКТС (15 год.)

Softserve Academy. Certficate Series DS № 14115/2023. "Tech Summer Bootcamp for Teachers", 26 липня 2023 – 01 вересня 2023, 0,3 ECTS (10 hours).

Ukraine global faculty. Certficate of attendance "Introduction to the US System of Intellectual Property - ALEXANDER
AKHIEZER". 10.08.2023., 0,05 ECTS (1,5 hours).

Платформа "Prometheus". Сертифікат. "Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти". 27.02.2023. 2,6 ЄКТС (80 год).

Полтавський університет економіки і торгівлі. Довідка. Підвищення кваліфікації на базі Навчально-виробничого комбінату Вищого навчального закладу "Полтавський університет економіки і торгівлі". 04.07.2022- 29.08.2022. 6 кредитів ЄКТС (180 год.).

III International Scentific and Theoretcal Conference "Science of XXI Century: development, man theories and achievements". Certificate of participaton. 2.12.2022, 0,1 ECTS (3 hours).

Interconf Scientific Publish Center. XI International Scentificand Practical conference "Scientific research in XXI century" Certificate of participation. 6-8.03.2022, 0,4 ECTS (12 hours).

Платформа "Prometheus".  Сертифікат. "Академічна доброчесність: онлайн курс для викладачів". 28.10.2021. 2 кредити ЄКТС (60 годин).

Czech Technical university in Prague. Certificate of partcipation "Scence, engineering and technologies: current issues and recearch". 12-13 March 2021. 0,5 ECTS (15 hours).

Відокремлений структурний підрозділ "Інститут підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики" Одеської державної академії технічного регулювання та якості. "Нова версія міжнародного стандарту ISO 22000:2018 "Системи управляння безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга" з врахуванням вимог  ISO 19011:2018 та ISO 31000:2018". Посвідчення № СС 37549915/91/31-19. 26.09.2019 р. 0,27 ЄКТС (8 год).

Підвищення кваліфікації у відокремленому структурному підрозділі «Інституті підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики» Одеської державної академії технічного регулювання та якості за напрямком: «Якість, стандартизація та сертифікація», свідоцтво про підвищення кваліфікації № СС 37549915/91/31-19, термін проходження: 26 вересня 2019 року.

Підвищення кваліфікації в Полтавській державній аграрній академії на кафедрі харчових технологій, свідоцтво про підвищення кваліфікації №079/18 від 15 листопада 2018 р., термін проходження з 5 жовтня 2018 р. по 5 листопада 2018 р.

Тренінг «Підходи до організації дистанційного навчання», свідоцтво про підвищення кваліфікації 332/2014 від 12 травня 2014 р.

Тренінг «Навички публічного виступу», сертифікат № АU20131104-26, 01 листопада 2013 р. – 04 листопада 2013 р.

Друга вища освіта зі спеціальності «Економіка підприємства», диплом спеціаліста 12ДСК№208302, Полтавський університет економіки і торгівлі, 2009-2011 р.

Участь у міжнародних проектах

Teaching Staff of the Erasmus+programme, State Higher Vocational School in Tarnow, 07 червня 2021 - 11 червня 2021, Тарнов, Польща.

Публікації

За період з 2019 по 2024 рік надруковано 7 статей у фахових виданнях, 10 патентів на корисну модель, 21 тез доповідей.
Список публікацій:

Список публікацій: 

Обов'язки

Гарант спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа першого рівня вищої освіти «бакалавр»

Куратор здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології: Хтбд_11[1]

Факультети: