Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр спеціальності 181 «Харчові технології» 2023 р.н.

Навчальні дисципліни

 

Навчальна дисципліна

Силабус

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Біофізика

Силабус

Біохімія

Силабус

Вища математика

Силабус

Економіка підприємства

Силабус

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Інформаційні системи та технології

Силабус

Організація і планування діяльності підприємства

Силабус

Основи фахової діяльності

Силабус

Правознавство

Силабус

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Фізичне виховання

Силабус

Філософія

Силабус

Хімія

Силабус

Дисципліни професійної підготовки

Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин

Силабус

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус

Біобезпека, радіобіологія і біоетика

Силабус

Гігієна тварин

Силабус

Годівля тварин і технологія кормів

Силабус

Екологія в тваринництві

Силабус

Заготівля, зберігання та контроль якості кормів

Силабус

Конярство

Силабус

Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції

Силабус

Розведення сільськогосподарських тварин

Силабус

Технологія виробництва молока і яловичини

Силабус

Технологія виробництва продукції аквакультури

Силабус

Технологія виробництва продукції бджільництва

Силабус

Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва

Силабус

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

Силабус

Технологія виробництва продукції птахівництва

Силабус

Технологія виробництва продукції свинарства

Силабус

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус

Технологія переробки продукції тваринництва

Силабус