Продовжується співпраця зі стейкхолдерами

Згідно з вимогами стейкхолдерів-роботодавців сучасний фахівець зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» повинен мати досконалі знання, вміння та практичні навички використання програмного забезпечення ІТ-систем, виконувати складні спеціалізовані завдання у процесі професійної діяльності.

Зважаючи на це, відбулася зустріч декана факультету обліку та фінансів Людмили Олександрівни Дорогань-Писаренко та викладацького колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування із директором ТОВ «Інфосвіт ІТ Сервіс» Олегом Михайловичем Бондаренком.

З метою поглиблення практичного досвіду та набуття фахових компетентностей у межах науково-технічної співпраці https://www.pdaa.edu.ua/news/novyy-den-nova-spivpracya здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» вивчатимуть інформаційні системи та технології у фінансах із застосуванням програмного комплексу «Універсал» (інформаційної системи класу ERP вітчизняного виробництва).

На цьому етапі робоча група займається адаптацією методичного забезпечення дисципліни до можливостей платформи «Універсал 7» як системи управління ресурсами підприємства.

Використання сучасних ІТ-продуктів сприяє підготовці на належному рівні сучасних фахівців спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Висловлюємо щиру подяку колективу ТОВ «Інфосвіт ІТ Сервіс» за багаторічну плідну співпрацю в організації навчального процесу здобувачів вищої освіти!