Навчальна практика здобувачів спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва «Основи фахової діяльності»

Здобувачі вищої освіти 1 курсу за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПДАУ проходять навчальну практику «Основи фахової діяльності», метою якої є відпрацювання теоретичних знань з питань проведення санітарно-гігієнічних і профілактичних заходів на сільськогосподарських підприємствах та інших об’єктах із виробництва та переробки продукції тваринництва. Тож 28 червня 2023 року студенти відвідали підприємство Полтава-Київський прикордонний інспекційний пункт ветеринарної медицини на дезпромстанції.
Лікар ветеринарної медицини першої категорії Манойло В.В. провів екскурсію для студентів і показав технологічний процес обробки вагонів після перевезення тваринної сировини та продукції, прийнятої на підприємстві, знезараження стічної води. Ознайомив з методом парової обробки вагонів зі спеціальним дезінфектантом.