Освітні компоненти

Навчальні дисципліни

Силабус

Обов’язкова частина

 

Дисципліни загальної підготовки

 

Вища математика

Силабус

Економіка підприємства

Силабус

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Інформаційні системи та технології

Силабус

Історія та культура України

Силабус

Основи фахової діяльності

Силабус

Правознавство

Силабус

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Силабус

Фізика

Силабус

Фізичне виховання

Силабус

Філософія

Силабус

Хімія

Силабус

Дисципліни професійної підготовки

 

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Силабус

Екологія харчових виробництв та утилізація відходів

Силабус

Інженерна і компʼютерна графіка

Силабус

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Силабус

Менеджмент харчових підприємств

Силабус

Основи наукових досліджень

Силабус

Проектування підприємств харчових виробництв

Силабус

Процеси і апарати харчових виробництв

Силабус

Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР

Силабус

Теоретичні основи харчових виробництв

Силабус

Технічна мікробіологія

Силабус

Технологічне обладнання харчових виробництв

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях

Силабус

Технологія бродильних виробництв

Силабус

Технологія води і водопідготовки

Силабус

Технологія жирів та жирозамінників

Силабус

Технологія зберігання і переробки зерна

Силабус

Технологія консервування плодів та овочів

Силабус

Технологія молока і молочних продуктів

Силабус

Технологія м’яса і м’ясних продуктів

Силабус

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Силабус

Технологія цукру та кондитерських виробів

Силабус

Харчова хімія

Силабус