Ярмарок вакансій - 2018

Шановні роботодавці

Центр кар'єри Полтавської державної аграрної академії запрошує Вас прийняти участь в "Ярмарку вакансій", яка відбудеться 26 квітня 2018 року. Початок об 11 – 00 годині.

Головна мета заходу - створити середовище для взаємовигідного спілкування працедавців з цільовою аудиторією академії.

Взявши участь в Ярмарку вакансій, Ви дістанете можливість:

  • шляхом прямого контакту підібрати необхідних молодих фахівців (провести інтерв'ю і тестування, зібрати резюме зацікавлених в роботі або стажуванню студентів і випускників);
  • підготувати кадровий резерв (ознайомити студентів з вимогами Вашого підприємства, описом вакансій і функцій);
  • запросити перспективних студентів працювати в майбутньому у Вашій компанії;
  • обговорити з представниками професорсько-викладацького складу ПДАА поточні і перспективні вимоги Вашого підприємства до знань і навичок молодих фахівців.

 

 

 

Цільова аудиторія (відвідувачі) - студенти і випускники Полтавської державної аграрної академії відповідних спеціальностей (Агроінженерія, ветеринарна медицина, екологія, економіка підприємства, менеджмент, облік і аудит, облік і оподаткування, процеси, машини та обладнання АПВ, публічне управління та адміністрування, підприємництво, торгівля та біржова діяльність, фінанси і кредит, фінанси, банківська справа та страхування, агрономія, технології виробництва і переробки продукції тваринництва), викладачі, завідувачі кафедр, декани.

 

 

 

У разі Вашої зацікавленості звертайтеся по телефону 0532 - 50-25-14 чи пишіть на е - mаіl р@рdаа.edu.uа