Обговорення стану навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти ступенів Бакалавр і Магістр на 2022-2023 навчальний рік

7 лютого 2023 року голова Ради з якості вищої освіти спеціальності 204 ТВППТ Богдан Шаферівський проаналізував результати перевірки стану навчально – методичного забезпечення освітніх компонентів освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти ступенів Бакалавр і Магістр.

Відповідно до внутрішніх положень університету розроблення та затвердження навчально-методичного забезпечення для обов’язкових освітніх компонент здійснюється до початку навчального року отже станом на 01 вересня 2022 року розроблено комплексів НМЗД за освітніми ступенями Бакалавр та Магістр становить 95% та 100%.

Дана інформація висвітлена щодо наповнення сторінки спеціальності 204 ТВППТ, але необхідно активізувати роботу у напрямку до оформлення комплексів навчальних дисциплін.

Відповідно до положення до початку II семестру розроблені та затверджені фахові вибіркові дисципліни за освітніми ступенями Бакалавр та Магістр відповідно 87% та 100 %

Відповідно до положень розроблені наскрізні програми практики, програми атестації здобувачів вищої освіти для першого та другого рівнів вищої освіти.

Також розроблені та висвітлені на сайті факультету за освітнім ступенем бакалавр і магістр методичні рекомендації для виконання курсового проекту з дисциплін технологія виробництва продукції свинарства, технологія виробництва молока і яловичини, інноваційні технології виробництва продукції тваринництва, інноваційні технології переробки продукції тваринництва та методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт.

На сайті факультету представлені силабуси та анотації навчальних дисциплін щодо підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр і Магістр спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.