Навчальні дисципліни

Навчальна дисципліна  Силабус
Обов`язкова частина
Дисципліни загальної підготовки
Біофізика Силабус
Біохімія Силабус
Вища математика Силабус
Економіка підприємства Силабус
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) Силабус
Інформаційні системи та технології Силабус
Організація і планування діяльності підприємства Силабус
Основи фахової діяльності Силабус
Правознавство Силабус
Українська мова (за професійним спрямуванням) Силабус
Фізичне виховання Силабус
Філософія Силабус
Хімія Силабус
Дисципліни професійної підготовки
Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин Силабус
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці Силабус
Біобезпека, радіобіологія і біоетика Силабус
Гігієна тварин Силабус
Годівля тварин і технологія кормів Силабус
Екологія в тваринництві Силабус
Заготівля, зберігання та контроль якості кормів Силабус
Конярство Силабус
Основи стандартизації, метрології, сертифікації і управління якістю продукції Силабус
Розведення сільськогосподарських тварин Силабус
Технологія виробництва молока і яловичини Силабус
Технологія виробництва продукції аквакультури Силабус
Технологія виробництва продукції бджільництва Силабус
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва Силабус
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва Силабус
Технологія виробництва продукції птахівництва Силабус
Технологія виробництва п
родукції свинарства
Силабус
Технологія молока і молочних продуктів Силабус
Технологія м’яса і м’ясних продуктів Силабус
Технологія переробки продукції тваринництва Силабус

                                                                                                       Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін Силабус
Присадибне та фермерське тваринництво Силабус
Методика та технологія обробки наукової інформації Силабус
Біотехнологія Силабус
Генетика з біометрією Силабус
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин Силабус
Гігієна і санітарія харчових підприємств Силабус
Хіміко-бактеріологічний аналіз  Силабус
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях Силабус
Органічні технології виробництва продукції свинарства Силабус
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності Силабус
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві Силабус
Присадибне вівчарство та козівництво Силабус
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій  Силабус
Реологія харчових продуктів Силабус
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини  Силабус
Нутріціологія Силабус
Каталог фахових вибіркових дисциплін Силабус
Технологія відтворення тварин Силабус
Технологія продуктів забою тварин Силабус
Основи наукових досліджень та патентування Силабус
Прикладна зоологія Силабус
Біохімія молока та м’яса Силабус
Екологія в тваринництві Силабус
Мікробіологія молока та м’яса   Силабус
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва  Силабус
Технологічне обладнання м'ясо- і молокопереробних підприємств Силабус
Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві та переробній промисловості Силабус
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі Силабус
Менеджмент і маркетинг у тваринництві Силабус
Проектування підприємств молочної і м’ясної галузей Силабус
Проектування технологічних процесів переробних підприємств Силабус
Мисливські господарства та національні заповідники Силабус
Профілактика хвороб тварин Силабус