М`ясопереробне підприємство «Полтавський гостинець», м. Полтава

Кращі господарства і підприємства Полтавської області де здійснюється практична підготовка студентів факультету ТВППТ в період проходження  виробничих практик на основі сучасних ресурсо-і екологозбережених технологій.

ТМ «Полтавський Гостинець» - це динамічно розвивається компанія,колектив якої вкладає в свій продукт всю енергію, знання і досвід.

Сучасні європейські технології та обладнання в поєднанні з традиційниминаціональними рецептами дозволяють нашим фахівцям створюватипродукти, які користуються незмінним успіхом у споживачів.

В асортименті ТМ «Полтавський Гостинець» понад 70 видів ковбас і м'яснихделікатесів. Це варені ковбаси, сосиски і сардельки, напівкопчені таварено-копчені ковбаси, шинки, балики, курячі копченості, паштети і багато іншого.

Продукція ТМ «Полтавський Гостинець» виробляється за унікальноютехнологією, яка не передбачає заморожування м'яса. Натуральнеохолоджене сировину зберігає смак м'яса, вітаміни і мікроелементи. Нашапродукція це не тільки смачно, але корисно і поживно.

Постачальник охолодженого м'яса для нашої продукції - компанія«GULLINBURS», що реалізувала новітні досягнення європейських технологійз переробки м'яса

Проживання в м. Полтава, харчування в їдальні підприємства. Можуть прийняти до 5 студентів одноразово на період виробничої практики. Напрям діяльності –переробка м`яса і виготовлення м`ясо продуктів.