Захід "Мотивація під час війни"

14 травня в рамках проведення Тижня ННІ ЕУПІТ ПДАУ відбувся захід з підвищення кваліфікації для науковців, викладачів закладів вищої та фахової передвищої освіти, вчителів закладів загальної середньої освіти та всіх зацікавлених на тему «Мотивація під час війни», який зібрав понад 200 учасників. Вони мали змогу не лише здобути цінні знання та навички щодо підтримки мотивації в ці складні часи, але й зробити свій внесок у збір донатів, щоб зібрати 64 780 грн.
 
Модератором заходу традиційно став професор кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Микола Зось-Кіор, який запросив практиків, громадських активістів, волонтерів і військових, таких як:
• Роман Кушнір, засновник консалтингової компанії SPE-Consulting та першого україномовного розвиткового журналу «Експеримент»;
• Оксана Каменецька, українська мотиваторка, авторка ютуб-каналу «Енергійне життя», тренерка з відновлення енергії  та досягнення довгострокових цілей, авторка численних вебінарів і трансформаційних тренінгів з особистісного розвитку, експертка зі створення персонального бренду та досягнення видатних результатів, яка провела тисячі індивідуальних консультацій з розкриття потенціалу людей з різних країн світу;
• Володимир Крутько, власник і керівник компанії «АГ-БАГ-Україна»;
• Марина Ілляхова, кандидатка філософських наук, доцентка, доцентка кафедри філософії і освіти дорослих ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН, режисерка, авторка креативних практик в освіті дорослих.
 
Також у рамках заходу наші найбільші донатори подарували музею ПДАУ унікальний  експонат – касетний боєприпас із РСЗВ «Ураган», який наші захисники передали з передової. Цей експонат стане символом героїзму та стійкості українських воїнів, які щодня борються за нашу перемогу.
 
Окрім тренінгу, учасники заходу відвідали концерт, який організував колектив співробітників і студентів Київського кооперативного інституту бізнесу і права за сприяння президента студентського парламенту цього ЗВО Дмитра Тарасенка. На концерті виступили колектив вокальної студії «Viva»,  Настя Мельник, Вікторія Подуфала, Анастасія Нечаєва та Андрій Рудий.
 
Семінар «Мотивація під час війни» став ще одним свідченням того, що навіть у найскладніші часи українці не втрачають оптимізму, прагнуть до саморозвитку та підтримують один одного. Ми віримо, що завдяки єднанню та спільним зусиллям ми обов'язково переможемо та відбудуємо нашу прекрасну країну!