Університет отримав доступ до інноваційної системи проєктування у будівництві від Allbau Software GmbH

У рамках підписаної угоди про партнерство між компанією Allbau Software GmbH та Полтавським державним аграрним університетом отримано пакет ліцензій Allplan 2024 (25 місць – мережева ліцензія) для нашого освітнього закладу.
В межах цієї угоди передбачено проведення спільними зусиллями сторін разових і періодичних заходів, спрямованих на надання студентам ПДАУ можливостей для ознайомлення і освоєння провідної в Європі комплексної системи автоматизованого проєктування Allplan, а також інтегрування їх у міжнародну навчальну спільноту на базі Allplan.
Університет отримав інформаційні матеріали про сучасний міжнародний ринок програмних систем конструювання та будівельного проєктування, а також методичні матеріали для навчальних курсів (підручники, навчальні проєкти, комп'ютерні презентації тощо) з опанування Allplan. Студенти отримали можливість безкоштовно опанувати легальне програмне забезпечення Allbau – Allplan.
Заплановано проведення регулярних (принаймні не рідше одного разу на рік) навчальних семінарів для викладачів і студентів щодо використання відповідних розділів Allplan (конструювання, інженерні системи, дизайн, генплан, кошториси).