У ПДАУ відбувся майстер-клас, присвячений розвитку та масштабуванню бізнесу

 
До Тижня навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету викладачі кафедри маркетингу підготували студентам справжній сюрприз — надзвичайно цікаву, корисну зустріч із засновником незвичайного закладу "ФОНК ПІЦА" Сергієм Бєлоусовим. Гість підготував майстер-клас на тему "Власний бізнес. Виклики та перспективи масштабування", оскільки має бачення того, як потрібно розвивати власну справу, щоб колись вона перетворилася на франшизу. Він розповів про свій задум, оригінальність закладу, зв'язок з музикою та нелегкий шлях відкриття бізнесу. 
 
Також Сергій Бєлоусов підготував три величезні піци для учасників, які запропонували найліпші ідеї щодо просування та реклами компанії "ФОНК ПІЦА" на просторах інтернету. Студенти-маркетологи із завзяттям взялися до виконання цього завдання та висунули численні пропозиції, серед яких лунали справжні перли, тож зустріч виявилася корисною як для учасників, так і для гостя. 
 
Дякуємо пану Сергію та колективу компанії "ФОНК ПІЦА" за цікаву та смачну презентацію, яка стала справжньою родзинкою сьогоднішнього дня, наповненого приємними подіями!