Підсумки Тижня факультету тваринництва та продовольства

З 29 квітня до 3 травня у Полтавському державному аграрному університеті було проведено Тиждень факультету технологій тваринництва та продовольства, очолюваного доктором сільськогосподарських наук, професором Анатолієм Шостею. Він був насичений цікавими та змістовними подіями, які подарували студентам і гостям нові знання, незабутні емоції та враження. 
 
Протягом п’яти днів студенти, викладачі та гості факультету мали змогу стати свідками й учасниками  освітніх, культурних і спортивних заходів.
 
• Освітні заходи:  онлайн-лекція від наукової співробітниці Університету Західної Англії (м. Бристоль, Велика Британія) Єлизавети Олійченко; відкриття інноваційного сектора досконалості для навчання впродовж життя: стале птахівництво; виставка «Видатні наукові постаті у галузі тваринництва»; участь викладачів факультету технологій тваринництва та продовольства у стратегічній сесії, де вони мали змогу обговорити шляхи розвитку та інтеграції у сучасні тренди, визначити місію і візію факультету.
 
• Культурні події: ярмарок «Агро-фест», у якому взяли участь близько п’ятдесяти унікальних виробників крафтової продукції Полтавщини;  майстер-класи «Феєрія морозива» та «Жайворонки», завдяки участі в яких гості могли пізнати автентичну культуру, відчути затишок та єднання, а також власноруч приготувати морозиво та вивчити секрети його виробництва, а також  ярмарок-дегустація студентських смаколиків, кінна прогулянка територією ПДАУ, вечір кіно у студентському просторі та студентська гра «Еліас».
 
• Спортивні та розважальні заходи:  товариська зустріч з волейболу  студентів 1–4 курсів, змагання з перетягування каната на приз декана факультету. 
 
Проведення Тижня факультету технологій тваринництва та продовольства є підтвердженням його динамічного розвитку, прагнення колективу до інновацій і щирої любові до своєї справи. 
 
Колектив факультету технологій тваринництва та продовольства  ПДАУ щиро дякує  усім, хто долучився до організації та проведення заходу!