Підписання договору про співпрацю між ПДАУ та Кременчуцьким ліцеєм № 6

 

22 квітня 2024 року  ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич і директорка Кременчуцького ліцею № 6 Олена Шаповал підписали в  онлайні  договір про співпрацю.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Метою співпраці є:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців;
• виконання навчально-виховної роботи з метою розв'язання проблем у сфері освіти і науки на локальному, регіональному, державному та міжнародному рівнях на основі спільного використання інтелектуального потенціалу та матеріально-технічної бази;
• визначення напрямів подальшої співпраці.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ректор ПДАУ Олександр Галич відзначив, що цей договір — це не лише співпраця між двома освітніми закладами, це й крок у майбутнє. Адже Університет готує фахівців, які будуть творити це майбутнє, і є впевненість, що завдяки цьому договору навчальні заклади зможуть дати їм усе необхідне для успішного життя.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Зі свого боку заступник директора з навчально-виховної роботи Ніна Євтушенко  зазначила, що дуже цінним є те, що ПДАУ надає можливість співпрацювати з ними. Це відкриває перед ліцеєм нові можливості для розвитку навчального закладу та поліпшення освітнього процесу.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Під час підписання договору були також присутні  декан факультету обліку та фінансів Олександр Безкровний, завідувачка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Наталія Сизоненко, заступниці директора з навчально-виховної роботи Ніна Євтушенко,  Ірина Каткова, Оксана Сакун та учениця 10 класу, членкиня дитячої дорадчої ради Кременчука Вероніка Донченко.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Цей договір стане важливим кроком у розвитку співпраці між двома освітніми закладами та сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців для майбутнього.