На факультеті обліку та фінансів ПДАУ обрано нового декана

1 травня 2024 року на факультеті обліку та фінансів Полтавського державного аграрного університету було проведено вибори декана. На цю посаду було висунуто лише одну кандидатуру — кандидата економічних наук професора кафедри фінансів, банківської справи та страхування Олександра Безкровного.
 
Вибори проходили  відкрито та чесно.  До участі у них було запрошено всіх членів трудового колективу факультету, а також ректора Університету Олександра Галича, голову вченої ради Валентину Аранчій, проректора Олену Костенко, професорку кафедри фінансів, банківської справи та страхування Людмилу Дорогань-Писаренко та керівницю відділу кадрів Олену Овчарук, які попросили підтримати кандидата, проголосувавши за нього.
 
Після презентації виборчої програми Олександра Безкровного відбулося таємне голосування, за підсумками якого він отримав абсолютну більшість голосів, що свідчить про високий рівень довіри колективу факультету до нього.
 
Вітаємо Вас, шановний Олександре Валентиновичу з перемогою на виборах декана!
Бажаємо Вам плідної та конструктивної роботи, невичерпної енергії та нових звершень на цій посаді! Нехай Ваша діяльність буде сповнена мудрих рішень, успішних проєктів та творчих перемог! Зичимо Вам міцного здоров’я, підтримки колег та однодумців, а також натхнення та сил для втілення в життя всіх Ваших задумів!
 
Ми віримо, що під Вашим мудрим керівництвом факультет обліку та фінансів досягне нових висот та стане одним із найкращих в Україні!
 
З повагою — колектив Полтавського державного аграрного університету.