Колектив ПДАУ вітає новообраного директора навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Дмитра Дячкова!

3 травня 2024 року в навчально-науковому інституті економіки, управління, права та інформаційних технологій ПДАУ відбулися вибори директора. На цю посаду було висунуто єдиного кандидата – доктора економічних наук професора кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Дмитра Дячкова.
 
До участі у них було запрошено всіх членів трудового колективу навчально-наукового інституту, а також ректора ПДАУ Олександра Галича, голову вченої ради Валентину Аранчій, проректорку з науково-педагогічної роботи Олену Костенко та керівницю відділу кадрів Олену Овчарук. У своїх зверненнях до членів колективу вони  висловили одностайну підтримку кандидатури Дмитра Дячкова, наголосивши на його високому професіоналізмі, досвіді та лідерських якостях.
 
Після презентації виборчої програми кандидата на посаду, у якій він ґрунтовно та чітко окреслив усі актуальні потреби та перспективи розвитку навчально-наукового інституту, відбулося таємне голосування. За його результатами Дмитра Дячкова було обрано абсолютною більшістю голосів. Це свідчить про високу довіру до його професійних якостей і повагу до нього колективу.
 
Дмитро Володимирович подякував за виявлену довіру та пообіцяв докласти всіх зусиль, аби ННІ з кожним днем ставав усе ліпшим.
 
Від щирого серця вітаємо Вас, Дмитре Володимировичу,  з обранням на посаду директора інституту! Бажаємо Вам плідної та результативної роботи, мудрих рішень і нових звершень! Нехай Ваші  проєкти будуть успішними, а Ваша  діяльність сповнена творчих перемог і мудрих рішень, які виведуть навчально-науковий інститут економіки, управління, права та інформаційних технологій на новий рівень!